Ana Díaz

Ana Díaz, professora de violí

Hola!

Em dic Ana i sóc professora de violí a mésmúsica.

Des de petita sempre m’ha agrada la música, tota, tota, i com que soc de Pinoso, un poble molt petit d’Alacant, i allà no hi havia conservatori, vaig començar com tots els meus amics tocant a la banda de música, l’oboè!, i m’agradava, però al poc temps vaig escoltar un violí i em vaig enganxar. Vaig estudir violí al Conservatori Professional de Música d’Alacant i la meva professora d’aleshora em va animar a fer les proves de selecció de l’Orquestra de Joves de la Regió de Murica i, vaig aprovar!, allà vaig fer molts amics amb els que m’ho passava molt bé fent música junts i aprenent.

Des d’aleshores em vaig apuntar a totes les orquestres que podia, he tocat en l’Orquestra de Llevant, en l’Orquestra Oscar Esplá d’Alacant, en l’Orequestra Promúsica, en l’Orquestra de Joves de la Generalitat VAlenciana i moltes més.

He estudiat al Conservatori Superior de les Illes Balears amb el professor Agustín León Ara i vaig acabar la meva llicenciatura al Conservaturi Superior del Liceu de Barcelona amb el professor Corrado Bolsi.

Mentrestant, durant l’estiu, el més divertit que em podia passar eren els cursos d’estiu de violí. Ja de petita vaig començar a anar-hi a diversos a Cehegin (Murica), al Curs de Música de Cambra i Interpretació a Mojacar (Almeria), al curs d’Interpretació Musical “Costa Blanca” d’Alacant, al Curs Internacional de Música de Vic, al Curs de Música a Compostela… I també a l’estranger, perquè vaig anar a un curs a Àustria (“Internationale Sommerakademie Bad Leonfelden”) i a un curs als Alps francesos, a Courchevel, que es diu “Music Alp”, on, a més de practicar violí i anglès, vaig conèixer molts amics d’altres països. I no només això, a través del curs dels Alps vaig conèixer el professor Stephan Picard amb el qual, durant dos anys, vaig anar a classe a la Hochschule für Music “Hans Eisler” de Berlín.

Ja fa onze anys que em dedico a continuar formant-me i ensenyar tot el que he après a nens i adults i el que em queda… Us animo a què la música formi part de la vostra vida i que la disfruteu i un aporti tant com m’ha aportat a mi.

Ens veiem a mésmúsica!


 

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados