Declaracions reals

IMG_0936

 

Aquest dissabte… Moguda una altra vegada en el nostre barri!

Com bé sabeu, el dissabte 8 de febrer, l’infanta Donya Cristina, esta citada a declarar com imputada pel cas Nóos. Ho farà a partir de les 10h del matí davant el magistrat del Jutjat d’Instrucció numero 3 de Palma, José Castro. I això, ens afectarà segur, ja que el carrer de l’escola, Jeroni Antich, estarà tallada per quedar dins del dispositiu de seguretat establert.

 

Ningú ens ha informat de res:

De moment, cap autoritat policial ni judicial s’ha passat en contacte amb mésmúsica per explicar-nos quines mesures especials de seguretat hi haurà aquest dia ni com afectarà als veïns i negocis del barri. Tot el que sabem és per la premsa. Així que, en l’escola treballarem amb total normalitat. Hi Haurà classe d’instrument i assaig de les orquestres, com sempre, de 9h del matí a les 14h del migdia.

El dia en què va declarar Iñaki Urdangarín en els Jutjats de Palma, 23 de febrer de 2013, la policia inspeccionar les fundes de l’instrument o acompanyava als alumnes fins a la porta de l’escola. Va ser un poc molest, però ens deixaren treballar amb normalitat, ja veurem aquest any…Recordau, la clau de pas va ser tot el matí: “venc a mésmusica“.IMG_0932

El dissabte 8 de febrer, veniu amb paciència, però veniu, vos esperam a tots.

Aquí teniu el vídeo de Ib3 sobre com pot afectar desplegament policial d’ aquest dissabte als negocis de la zona.

 

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=KSZuU5VT-ck]

Los comentarios están cerrados.