Hem sobreviscut a l’Urdangarin

Calles cortada por Urdangarin Alumno escoltado por culpa de Urdangarin Otro alumno escoltado por culpa de Urdangarin Chorizos colgando en honor a Urdangarin Negocios sin clientes por Urdangarin Calle cortada por Urdangarin Calle desierta por Urdangarin Alumnos llegan tarde por Urdangarin Souvenir en honor a Urdangarin

A mésmúsica hem sofert com mai el dispositiu especial de seguretat desplegat al barri dels Jutjats de Palma, en motiu de la declaració d’Iñaki Urdangarín davant el jutge José Castro, per la seva imputació en el cas Noos.

La clau de pas: escola de música

El carrer Jeroni Antich ha estat tallat tot el dematí, no només als cotxes, tampoc els ciutadans podíem passar. Ni per anar al supermercat. Hem viscut en un veritable “estat de lloc”. Una de les poques paraules clau per entrar a la “zona zero” ha estat “vine a l’escola de música” i amb moltes reticències la policia deixava passar. En alguns casos, tot i portant el violí, la guitarra o el violoncel, a l’esquena, els nostres alumnes han arribat a mésmúsica acompanyats per un policia. També molts pares han estat escortats fins la porta de l’escola “tot un luxe”, comentaven alguns en arribar.

Els veïns no entenem l’excés de seguretat, que a més haurà costat una bona quantitat de doblers a les arques públiques. Però bé, l’humor ha jugat al nostre favor i la imaginació d’alguns ens ha deixat grans imatges: xoriços penjant dels balcons i camisetes amb un slogan ja famós, encunyat per l’encara Duc de Palma.

Quasi totes les classes i assajos han començat amb retard a mésmúsica, però nosaltres no hem estat els més perjudicats del dematí. La papereria, el supermercat i el forn de pa, quasi no han tingut clients. I els bars, aquesta vegada, només han estat refugi per als periodistes. Els manifestats s’han concentrat a les Avingudes, ja que els hi ha resultat impossible apropar-se més als Jutjats.

Los comentarios están cerrados.