Presentació Lara Ibáñez Vicens

Lara Ibáñez Vicens

Hola!

El meu nom és Lara, tenc 23 anys, treball com a mestra de llenguatge musical a mesmusica i  també dirigeixo el cor de 1r de primària del Col·legi Sant Josep Obrer.

Vaig néixer a Palma el 30 de juliol de 1989 i des de ben petita gràcies a la meva família m’he interessat per la música, cantar i ballar eren els meus jocs preferits. Als quatre anys vaig començar a aprendre ball mallorquí gràcies a l’associació de veïns del barri de La Soledat amb el grup Art i ball mallorquí . La meva primera experiència musical va ser als sis anys quan vaig començar a l’escola de música Almudaina- Corpus Christi a tocar l’oboè amb Silverio Duato i també cantava al cor de la parròquia de La Soledat sota la direcció de Tomàs Oliver.

Als 9 anys vaig començar a cantar a les corals de la meva escola de sempre, Sant Josep Obrer sota la direcció de Antoni J. Salvà i als 10 anys vaig començar a la seva escola de música per estudiar-hi  piano,a la vegada que feia oboè al  Conservatori de Música i Dansa de Mallorca amb el professor Juan Ramón Domingo. Als 10 anys vaig començar  a l’Escolania dels Vermells de la Seu  com a cantaire i solista on hi vaig col·laborar durant deu anys i vaig participar a l’Europa Cantat 2005 realitzant un curs de música sacra a càrrec de Joaquim Piqué, director de l’Escolania de Montserrat. També he col·laborat amb la Capella Jove de la Seu i actualment cant al Cor Titular del Teatre Principal  i al Cor de dones de Sant Josep Obrer.

He estudiat Magisteri d’Educació Musical a la Universitat de les Illes Balears sota la docència de Francesc Crespí, Joana M. Furió, Irina Capriles, Noemy Berbel i Llorenç Gelabert entre d’altres. Actualment segueixo els meus estudis musicals al Conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears estudiant l’especialitat de cant amb Antoni Aragón.

Sempre  he pensat que la música és un mitjà fantàstic per l’educació i per desenvolupar la creativitat i la imaginació dels infants. Gràcies a aquesta forma de vida, els infants podran gaudir d’un bon grapat d’experiències positives que la música SEMPRE els oferirà. Sempre m’han ensenyat que fer música és com fer un regal molt especial a algú, que tothom té la capacitat de fer-ho tengui l’edat que tengui i des d’aquí vos anim a que comenceu el vostre viatge musical!

Salutacions,

Lara.

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados