Pla d’assajos Concert de Nadal 2013

Amb l’objectiu que tot surti com sempre, de meravella, és necessari fer uns assajos extra. Aquí us expliquem el pla que hem pensat:

Concierto de Navidad

  • Iniciació musical. Els nins assajaran a les seves classes en horari normal. I a més a més hauran de venir a mésmúsica el divendres 13 de desembre a les 17:30h. Serà un assaig d’una hora de duració.
  • Per als nins de 3, 4 i 5 anys que no van a la classe col·lectiva, a més a més del dia 13, també han de venir a mésmúsica els divendres 22 i 29 de novembre a les 17:30h
  • L’assaig general de totes les orquestres serà el dissabte 14 de desembre. És un dia d’assistència obligada si es vol actuar al Concert de Nadal.
  • Els alumnes menors de 10 anys que normalment no toquen a l’orquestra però volen participar del Concert de Nadal han de venir a un mínim de 2 assajos a escollir entre el 23 de novembre, el 30 de novembre i el 7 de desembre. A més a més, també d’obligada assistència és l’assaig del 14 de desembre.
  • L’assaig general de les corals serà el divendres 13 de desembre. A aquest assaig també han de participar tots els alumnes de llenguatge musical que desitgin cantar el dia del Concert de Nadal les cançons de la Coral apreses a classe.

Los comentarios están cerrados.