Presentació Neus Gago

Hola a tots!

Som na Neus Gago i vaig néixer a Palma l’1 de juny del 1985. Als 6 anys vaig demanar als meus pares que m’apuntessin a Música. Era a la meva escola, Pius XII, com a extraescolar, amb la professora M. Antònia Riutort. Em va agradar tant que un curs després, als 7 anys, vaig començar violí amb la professora Marta Hatler.

Amb ella vaig passar a l’Escola de Música Irineu Segarra, on vaig acabar els estudis de Violí que s’hi impartien amb el professor Eduard Riera, a més del Llenguatge Musical i l’Harmonia. Després d’això vaig cursar el Grau Mitjà en l’especialitat de Violí al Conservatori Professional de Música i Dansa de les Illes Balears amb els professors Fernando Villar i Ricardo Duato.

Una vegada finalitzat el Grau Mitjà vaig cursar el Grau Superior en l’especialitat de Pedagogia del Llenguatge Musical i de l’Educació Musical al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

He estat membre de l’orquestra de cambra Aula’98 des de l’any 2003 al 2006 tot i que la major part de la meva experiència professional està orientada cap a la tasca educativa, impartint classes de Violí, Iniciació a la Música i Llenguatge Musical a diverses acadèmies i escoles de Música com Renacimiento, C.P. Sant Jordi, Unió Musical Nostra Terra, Escola Municipal de Música “Antoni Torrandell”, … També he format part del professorat de l’escola d’estiu de l’Escola Municipal de Música de Binissalem a l’any 2008 i de l’Escola Municipal de Música d’Alcúdia (FEMMA) en el curs 2010-2011. Des de l’any 2008 fins a l’actualitat sóc professora de violí a mésmúsica.

Actualment estic cursant el Màster de Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Paral·lelament, estic cursant el nivell B1+ d’anglès del Marc Comú Europeu de Referència (MCER) a l’EOI de Palma, així com també he assistit a alguns Seminaris per complementar i ampliar la meva formació com pugui ser el Seminari de Xarxes Socials: Aspectes didàctics, jurídics, tecnològics i socials, organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i impartit pels professionals Linda Castañeda, José Díaz Cappa, Gabriela Torrens, Francisco Provenzal, Joan Martínez i Pere Gómez Pallicer.

Salutacions i ens veim a mésmúsica!

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados