Presentació Toni Xavier Costa

Hola a tots!

Som en Toni Xavier Costa, professor de piano i música de cambra de mésmúsica.

Vaig començar a música com a activitat extraescolar als 8 anys amb la Percussió; vaig fer el Grau Elemental i després em vaig adonar que el que realment volia era tocar el piano. Als 13 vaig començar l’especialitat de Piano i vaig estudiar uns anys a l’Escola Municipal de Música de Manacor. Als 17 vaig accedir al Grau Professional de Música, cursant-lo a l’Escola Municipal de Música de Santanyí amb la professora Maria del Mar Vidal i, els dos darrers anys, al mateix Conservatori Professional de Música de Palma amb el professor Juan Miguel Arrom. L’any 2006 vaig accedir al Grau Superior de Música en l’especialitat de Piano al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, estudis que vaig finalitzar l’any 2010 amb els professors Miquel Estelrich i Manuel Carra.

Durant els dos darrers anys d’estudis professionals i els quatre de superior vaig acudir a diferents cursos amb mestres com Andreu Riera, Roberto Bravo, …

Com a intèrpret he participat a diferents esdeveniments musicals com puguin ser al cicle de concerts Un Hivern a Mallorca (durant tres anys consecutius) com a component del Duo Tritò i del Trio Morlanda, al Mes Musical d’Algaida, als Concerts de Música de Cambra de Cala Morlanda organitzats pel pianista manacorí Andreu Riera, …

He impartit classes a diferents Escoles de Música com la d’Alcúdia, Vilafranca, Manacor, Petra i Montuïri. Actualment estic impartint classes a l’Escola Municipal de Música d’Algaida, a l’Escola de Música del CIDE i a mésmúsica des de l’any 2009.

Intento estar al dia en tot el que té a veure amb la música, perquè no em vull imaginar una vida sense ella.

Vos animo a tots a gaudir de la música. Ens veim per l’escola!

Añadir un comentario

Tu correo electrónico no será publicado. Los campos requeridos están marcados