Rosa Cardona, professora de violoncel

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHola amics,

El meu nom és Rosa Cardona i sóc professora de violoncel a l’escola mésmúsica.

Vaig néixer el 23 de novembre de 1985, a una illa veïna de Mallorca, l’illa d’Eivissa. Vaig començar de molt petita, als cinc anys, al món de la música, tocant el piano, cantant i assistint a campaments musicals organitzats pel Taller de Flauta Dolça d’Albarca. Quan tenia 10 anys, vaig anar a un campament musical a Sierra de Gredos (Ávila), on vaig veure per primera vegada un violoncel. No sabia ben bé de què es tractava, no el coneixia, però em va entusiasmar aquest instrument tan gran i a la seva vegada treia un so tan dolç. A la meva tornada a Eivissa, vaig arribar tan il·lusionada amb el violoncel que els meus pares van decidir apuntar-me al Conservatori, i des d’aleshores no he pogut deixar d’estudiar i gaudir de tocar el violoncel i estudiar música.

Vaig començar els meus estudis amb la professora Maite Galarza Mur, que em va dur a fer les proves del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears el 2007. Aquí vaig estudiar amb professors com José Enriuqe Bouchée, Sergi Boadella i vaig acabar els meus estudis superiors l’any 2012 amb els professors Ángel García Jermann i Miguel Jiménez Peláez.

Al llarg d’aquests anys d’estudi he rebut consells d’altres professors com Marçal Cervera, Adrianus Van Doguen, Damián Martínez i Emmanuel Bleuse.

Actualment em dedico sobretot a la labor educativa, imparteixo classes de violoncel a escoles de música, com “Escolania de Lluc”, “Escola de música de Puigpunyent” i “Escola de Música Can Ventosa”. Així com també formo part de l’Orquestra Simfònica d’Eivissa, i he participat en concerts amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears Ciutat de Palma, entre d’altres orquestres i petites formacions de les Illes.

mésmúsica em dóna l’oportunitat de poder ensenyar tot el que he après en tots aquests anys de formació. Esper gaudir molts més anys ensenyant, aprenent i gaudint amb tots vosaltres!

Us animam a gaudir amb el meravellós món de la música. Us esperam!

Los comentarios están cerrados.