Stabat Mater s’estrena al Principal

rollup-85x200El proper 18 de de maig a les 19.00h, al Teatre Principal de Palma, s’estrenarà a Mallorca Stabat Mater, un gran espectacle musical del compositor galès Karl Jenkins. Es tracta d’una obra amb 100 cantants a escena, solistes i orquestra. A més a més de la música, l’obra va acompanyada d’imatges creades especialment per aquest esdeveniment, de l’artista Saeta Hernando i d’una coreografia a càrrec de 3 ballarines liderades per Bettina Truffat.

La música en directe la posarà l’Orquestra de Càmera Aprilis, en la que participen quatre dels professors de mésmúsica: Neus Gago, Juanjo Jareño, Leah Wolfe i Bárbara González. Els cantants són de tres corals amateurs, la Coral Filarmonía (amb seu a mésmúsica), la Camerata Pollencina i el Grup Coral 7/17, les tres estan dirigides per Rodrigo Hamu Quinteros. També hi haurà un cor convidad, la Coral Alameda de Valencia.

Una experiència per sentir

Stabat Mater, a més a més de per la seva gran posada en escena i la seva música abrumadora, és també coneguda per la filosòfica mirada espiritual que se li ha donat: el vincel entre la Mare Terra i el patiment de la humanitat. L’obra es divideix en 12 números, cada un amb un caràcter, missatge, imatge, so i moviment concret.

Stabat Mater (veure vídeo promocional)

Coros: Camerata Pollencina

Coral Filarmonía

Grup Coral 7/17

Coro Alameda (Valencia)

Orquestra de Càmera Aprilis

Solistes:

Cumie Dunio (contralto étnica)

Marcela Inguanzo (soprano)

Valeria Velo (contralto)

Direcció Musical: Rodrigo Hamu Quinteros

Coreografia i vestuari: Bettina Truffat

Ballarines: Bettina Truffat, Noelia Fanproyen, Sarah Muñoz

Muntatge visual: Saeta Hernando

Il·luminació: Maud Billen

Disseny gràfic: Lars Quetglas

Assessora: Gisela Albrecht

Coordinador general: Mario Truffat

Assistent: Charo Llop

Junta executiva: Lydia Perez, Javier Turrado, Enrique Muñoz, Mario Truffat

Los comentarios están cerrados.