Víctor Magaña, professor de guitarra

Víctor Magaña

Vaig créixer a prop del meu germà (Dani Magaña) i va ser inevitable no rebre la seva influència durant els meus primers pasos al món de la música. De ben petit vaig viure experiències a prop d’ell. Va ser el meu primer professor i actualment encara és un guia imprescindible per mi.

Va ser força tard quan em vaig decidir realment posar-me a tocar un instrument, ja que tenia 17 anys quan vaig començar a tocar la guitarra.

Em vaig formar durant diversos anys a “La Factoria de So” (escola vinculada amb l’Aula, Escola de Música Moderna i Jazz de Barcelona). Allà vaig aprendre de grans professors. Entre els quals, Marcos Collado amb el qual vaig estar diversos cursos, una experiència altament positiva que va influir molt en el meu aprenentatge.

Amb el pas dels anys vaig començar a introduir-me al món de l’ensenyament donant classes de guitarra a casals de joves i en col·legis com activitats extraescolars.

He treballat en diverses acadèmies de música moderna, entre les quals, l’acadèmia Yamaha i l’Acadèmia de Música Vincent Lalire (músic de la Simfònica de Balears), a més de ser component de la seva Big Band “Five O’Clock” i de diverses formacins musicals a Palma de Mallorca des de 2002. Actualment formo part d’un tribut a Fito&Fitipaldis, a part d’altres projectes.

Ara gaudeixo de la posibilitat de donar classes a mésmúsica i així seguir un dels camins que més feliç em fa, l’ensenyament.

Ens veiem a mésmúsica!

Los comentarios están cerrados.